Първоначално публикувано от sapper
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ВЪПРОС ЗА ВАРИАТОР И МОЩНОСТА НА АВТОМОБИЛА
Collapse
X
-
Всеки си има мнение . Бобо е пич . Нено , Драго , Боби - помагали са много . Ако Бобо не беше пич , щеше ли да ми направи ремонт за 200 кинта , без даже да ме познава , и да ме пусне да си дойда до Пазарджик с уговорката да му преведа парите от тук ?145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от mamaroto Покажи съобщениеКОЛЕГИ МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ ТОЗИ БОБО Е ЕДИН МОШЕННИК!!! ПРЕДИ ДА СИ КУПИЯ АЛФА 147 ОТИДОХ НА ДИАГНОСТИКА ПРИ БОБО И ТОЙ МИКАЗА ,ЧЕ КОЛАТА Е ИДЕАЛНА ТРЯБВА САМО ДА СЕ ПРЕЗАЦЕПИ АНГРЕНАЖНИЯ РЕМЪК И СПИ ГРАДА,СЛЕД МИНАТИ 500 КИЛОМЕТРА С НЕЯ КОЛАТА ЗАПОЧНА ДА ПУШИ А ТОЙ МИ КАЗВА ,ЧЕ Е ЗА РЕМОНТ НА СИГМЕНТИ, СЛЕД МИНАТИ 1500 КИЛОМЕТРА КОЛАТА СЕДИ ПРЕД НАС И ЧАКА ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ.ТА СПОРЕД МЕН ИЛИ ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА ИЛИ СА ИГРАЛИ КОМБИНА С ПРОДАВАЧА.
Недей да викашКогато Бобо е гледал колата,може да е била добре,след това сменял ли си маслото,ако да ясен е проблема
в крайна сметка има и други сервизи,ходи при тях
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
здр колеги Бобо дори не съм го виждал така че не мога да кажа нито хубаво нито лошо за него НО никои няма право да го обвинява че не е предрекъл счупването на колата ти все пак е Бобо не е Ванга и хората получават инфаркти всеки ден и мрат а до вчера са били здрави и прави не е отварял двигателя за да знае какво е трагнало да се чупи
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от mamaroto Покажи съобщениеКОЛЕГИ МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ ТОЗИ БОБО Е ЕДИН МОШЕННИК!!! ПРЕДИ ДА СИ КУПИЯ АЛФА 147 ОТИДОХ НА ДИАГНОСТИКА ПРИ БОБО И ТОЙ МИКАЗА ,ЧЕ КОЛАТА Е ИДЕАЛНА ТРЯБВА САМО ДА СЕ ПРЕЗАЦЕПИ АНГРЕНАЖНИЯ РЕМЪК И СПИ ГРАДА,СЛЕД МИНАТИ 500 КИЛОМЕТРА С НЕЯ КОЛАТА ЗАПОЧНА ДА ПУШИ А ТОЙ МИ КАЗВА ,ЧЕ Е ЗА РЕМОНТ НА СИГМЕНТИ, СЛЕД МИНАТИ 1500 КИЛОМЕТРА КОЛАТА СЕДИ ПРЕД НАС И ЧАКА ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ.ТА СПОРЕД МЕН ИЛИ ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА ИЛИ СА ИГРАЛИ КОМБИНА С ПРОДАВАЧА.Last edited by tonov; d.m.y г., 19:43.ALFA ROMEO 146 TI
Fiat FIORINO 1.4 95
LANCIA LIBRA 2.4 jtd
Comment
Comment