Известие

Collapse
No announcement yet.

ВЪПРОС ЗА ВАРИАТОР И МОЩНОСТА НА АВТОМОБИЛА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sapper Покажи съобщение
    Колега, недей така. Моята красавица беше с изпуснал биелен лагер и имах късмет, че двигателя не "роди". Закарах я при Бобо и в момента колата е супер. Недей да обиждаш така хора, доказали се с познанията си!
    Не че искам да се заяждам,но ако е така както казва колегата със 147-цата,явно "Великия" Бобо не е чак толкова велик......а за случая,моето мнение да се прегледа пак зацепването на ремъка
    146 Turbo

Comment

Аз не казвам кой е велик и кой не е. Просто казвам, че аз съм доволен от момчетата там, както и много други, имайки предвид мнението на доста хора. В крайна сметка всеки си преценява за него.
      145 1.6 T.S
      164 3.0 Q4

Comment

Всеки си има мнение . Бобо е пич . Нено , Драго , Боби - помагали са много . Ако Бобо не беше пич , щеше ли да ми направи ремонт за 200 кинта , без даже да ме познава , и да ме пусне да си дойда до Пазарджик с уговорката да му преведа парите от тук ?
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от mamaroto Покажи съобщение
          КОЛЕГИ МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ ТОЗИ БОБО Е ЕДИН МОШЕННИК!!! ПРЕДИ ДА СИ КУПИЯ АЛФА 147 ОТИДОХ НА ДИАГНОСТИКА ПРИ БОБО И ТОЙ МИКАЗА ,ЧЕ КОЛАТА Е ИДЕАЛНА ТРЯБВА САМО ДА СЕ ПРЕЗАЦЕПИ АНГРЕНАЖНИЯ РЕМЪК И СПИ ГРАДА,СЛЕД МИНАТИ 500 КИЛОМЕТРА С НЕЯ КОЛАТА ЗАПОЧНА ДА ПУШИ А ТОЙ МИ КАЗВА ,ЧЕ Е ЗА РЕМОНТ НА СИГМЕНТИ, СЛЕД МИНАТИ 1500 КИЛОМЕТРА КОЛАТА СЕДИ ПРЕД НАС И ЧАКА ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ.ТА СПОРЕД МЕН ИЛИ ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА ИЛИ СА ИГРАЛИ КОМБИНА С ПРОДАВАЧА.

Недей да викаш Когато Бобо е гледал колата,може да е била добре,след това сменял ли си маслото,ако да ясен е проблема в крайна сметка има и други сервизи,ходи при тях
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

здр колеги Бобо дори не съм го виждал така че не мога да кажа нито хубаво нито лошо за него НО никои няма право да го обвинява че не е предрекъл счупването на колата ти все пак е Бобо не е Ванга и хората получават инфаркти всеки ден и мрат а до вчера са били здрави и прави не е отварял двигателя за да знае какво е трагнало да се чупи
            ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ
            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от mamaroto Покажи съобщение
              КОЛЕГИ МОГА ДА КАЖА ,ЧЕ ТОЗИ БОБО Е ЕДИН МОШЕННИК!!! ПРЕДИ ДА СИ КУПИЯ АЛФА 147 ОТИДОХ НА ДИАГНОСТИКА ПРИ БОБО И ТОЙ МИКАЗА ,ЧЕ КОЛАТА Е ИДЕАЛНА ТРЯБВА САМО ДА СЕ ПРЕЗАЦЕПИ АНГРЕНАЖНИЯ РЕМЪК И СПИ ГРАДА,СЛЕД МИНАТИ 500 КИЛОМЕТРА С НЕЯ КОЛАТА ЗАПОЧНА ДА ПУШИ А ТОЙ МИ КАЗВА ,ЧЕ Е ЗА РЕМОНТ НА СИГМЕНТИ, СЛЕД МИНАТИ 1500 КИЛОМЕТРА КОЛАТА СЕДИ ПРЕД НАС И ЧАКА ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ.ТА СПОРЕД МЕН ИЛИ ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА ИЛИ СА ИГРАЛИ КОМБИНА С ПРОДАВАЧА.
              не е хубаво да се обиждат така хората има много доволни клиенти един от които сам и аз от сервиза на Бобо това 4е не е познал дали една кола ще роди според мен нее нещо за което трябва да го обждаш както някои каза тои не е баба ванга, а и за по малко от 500 километра можеш да накараш един мотор да роди
              Last edited by tonov; d.m.y г., 19:43.
              ALFA ROMEO 146 TI
              Fiat FIORINO 1.4 95
              LANCIA LIBRA 2.4 jtd

Comment

Working...
              X